top of page

SMART DEVELOPMENT FACTORY

SDF is opgericht met één doel: het ontwikkelen van de bedrijven van onze klanten. Samen stappen zetten én doelen behalen.

SDF heeft een brede expertise in huis, werkvelden waarin wij echte meerwaarde creëren én waar wij energie van krijgen. Ons team heeft veel bergen beklommen, met succes en resultaat. Met die ervaring herkennen wij de juiste uitdagingen en weten wij deze samen met onze relaties en hun teams tot een goed einde te brengen. Wij werken op basis van transparantie en vertrouwen: iteratieve processen die echte meerwaarde en resultaten opleveren.

Wij investeren in ondernemers en ondernemingen met ambitie en een duidelijke visie. Wij zorgen er samen voor dat er concrete stappen worden gezet om deze visie tot werkelijkheid te maken.

Door het inzetten van onze expertise in commercie, operations, finance, IT en transformatie én ons netwerk maken wij samen met onze relaties echt het verschil.

Wilt u kennis met ons maken? Graag!
Neem contact op voor de mogelijkheden.

moneyfinance-1.jpg

ONZE PARTNERS

Jean Pierre 01.jpg

Jean-Pierre Vissers

Operations & Transformatie

Jean-Pierre is een ervaren leider met een sterk trackrecord in internationale setting. Hij is bijzonder open en gedreven en weet organisaties te leiden is complexe operationele transformaties. Jean-Pierre weet in goede én slechte tijden organisaties verder te brengen en te laten groeien. Met zijn brede netwerk en hands-on approach helpt Jean-Pierre organisaties échte stappen te zetten.

Tim Roelofs-064 Face Grey.jpg

Tim Roelofs

Commercieel & Finance

Tim is een resultaat gedreven commerciële leider en finance professional die zorgt dat de organisaties van zijn relaties succesvoller worden: zowel op commercieel vlak als qua rendement. Hij heeft een zeer persoonlijke en professionele aanpak en stelt zich op als partner van zijn relaties. Tim heeft een breed en actief netwerk in o.a. de finance, mobiliteit, equipment en verschillende tech sectoren.

Sebastiaan 01.jpg

Sebastiaan Groeneveld

Software & IT

Sebastiaan is een ervaren software architect en IT-ondernemer. Met ervaring in de IT sector, de EV branche en diverse andere takken van sport heeft Sebastiaan een sterke basis om uw onderneming verder te helpen wanneer uw vraagstukken op IT gebied spelen. Sebastiaan wordt enthousiast van het ontwikkelen van simpele oplossingen die effectief, efficiënt en gemakkelijk te onderhouden zijn voor de klant.

bottom of page